frennldeAssociation d’avocats
·
067/21.63.67
·
info@hv-a.be
·
Ma - Vr 09:00 - 17:00
Contact & Afspraak

Ons netwerk

Om onze cliënten, zowel in België als in het buitenland, ten volle te kunnen bijstaan,
maken wij deel uit van earthlaw.network dat bestaat uit advocatenkantoren gespecialiseerd in milieu- en vastgoedzaken, die dezelfde werkmethodes ontwikkelen en de waarden verdedigen die ten grondslag liggen aan onze vereniging.

 

earthlaw.network, een acroniem voor Environment, Architecture, Real Estate, Territorial and Housing Lawfirms Network, is een samenwerkend Europees netwerk van toonaangevende onafhankelijke advocatenkantoren die in hun land, op het gebied van milieu- en stedenbouwkundige zaken, evenals onroerend goed, geïndividualiseerde, praktische en kwalitatief hoogstaand juridisch advies en dienstverlening in een nationale, grensoverschrijdende en Europese context.

earthlaw.network biedt haar leden de ervaring van meer dan 110 advocaten die experts zijn op het gebied van milieurecht, stadsplanning en onroerend goed, gevestigd in 6 verschillende landen. Zij delen ideeën, informatie, ervaringen en contacten om de juridische waarde van hun tussenkomst voor hun cliënten te vergroten, maar ook om hen snel en effectief te adviseren en bij te staan, ongeacht de juridische complexiteit van de zaak, de urgentie van de situatie en de locatie. van het pand.